Bine ai venit în viitorul comunicării vizuale!

Acolo unde doar imaginația este o limita....!

Vă putem oferi servicii de imprimare pe suprafețe verticale sau vă putem ajuta să începeți o afacere de imprimare murală.

 

 


 

Asistență tehnică pe viață inclusa.

Oferta EVO PRIME

asistență tehnică pe viață la fiecare achiziție. Vă putem ajuta cu depanarea și utilizarea zilnică a imprimantei dvs. de perete.

Personalul nostru este disponibil 7 zile pe săptămână prin e-mail, chat live și apel telefonic.

Cumparati un produs, dar primiti 

 

Pentru cine este afacerea de imprimare pe suprafețe verticale!?

Este pentru tine dacă:

 

Cauți o idee pentru prima sau următoarea ta companie

 

Este o modalitate ideală pentru a începe propria afacere profitabilă sau de a câștiga venituri suplimentare, deoarece "fura" puțin timp și este ușor de reconciliat cu un loc de muncă cu normă întreagă.

 

 

Conduci deja o afacere și dorești să extinzi oferta

Imprimarea pe perete este un serviciu care vă va ajuta să vă extindeți oferta, să vă distingeți de concurență și să creșteți marja serviciilor pe care le furnizați. Acesta va completa perfect oferta dvs. atunci când oferiți servicii de finisare.

 

Dorești sa investești si în alte afaceri

Diversificarea este rezonabilă. Investiți-vă fondurile de rezervă într-un model de afaceri dovedit, cu un mare potențial de creștere - în Romania și Europa.

 

Preferi eficienta și viteza:

Realizarea unei picturi murale tradiționale, pictate manual poate dura săptămâni. Imprimarea verticală pe perete reduce drastic timpul de realizare, fără a compromite calitatea. Proiectele care odată păreau dificile și consumatoare de timp sunt acum realizabile într-o fracțiune din timp.

 

Vrei rezultate durabile și ecologice:

Suntem mereu atenți și responsabili față de mediu. Procesul nostru de imprimare utilizează cerneluri UV ecologice pe baza de apa și minimizează deșeurile, făcându-l o alegere durabilă pentru clienții conștienți. Printurile noastre fiind garantate 12 ani la interior și 5 ani la exterior. Iar când te-ai plictisit este de ajuns sa acoperi cu o altă culoare....

 

Oferi calitate înalta și întreținere ușoara:

Suprafețele imprimate sunt ușor de întreținut și curățat, oferind o atracție vizuala de lunga durată, fără a fi nevoie de retușuri sau înlocuiri costisitoare, vivacitatea culorilor menținându-se neschimbată.

 


Vrei sa stii mai mult? - depliant si date tehnice
PDF – 971,4 KB 45 download

Cine va plăti cel mai mult pentru imprimarea pe perete?

Tehnologia de imprimare pe perete oferă oportunități de câștig practic nelimitate, deoarece poți imprima pe aproape orice suprafață. Datorită acestui fapt, chiar și cele mai neobișnuite comenzi și cereri ale clienților pot fi efectuate cu ușurință.

Poți imprima pe perete atat în locuinte, precum și în spații comerciale. De obicei, comenzile pentru clienții individuali sunt imprimări ale unor suprafețe mai mici din interiorul casei. O comandă pentru clienții corporativi înseamnă, de obicei, suprafete mult mai mari pe pereți, astfel încât puteți conta și pe un profit mai mare.

Cine cumpără servicii de imprimare pe perete?

Poti crea materiale imprimate atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Clienții pentru serviciile de imprimare pe perete pot fi împărțiți în trei categorii:

Consumator final

De obicei, comandă imprimări mai mici, unde ai de imprimat doar câțiva metri pătrați. Acestea sunt locurile de muncă perfecte pentru a incepe dar daca doresti o dezvoltare mai rapida trebuie sa te orientezi catre clienti B2B.

Companii

Astfel de clienți doresc să-și prezinte istoria, momentele importante ale companiei, să imortalizeze logo-ul, să schimbe interiorul biroului prin imprimarea graficii caracteristice pe pereți. Din experiența noastră, aceștia sunt clienți minunați, deoarece colaborarea cu ei este specifica, știu perfect că grafica potrivită poate rămâne în memoria potențialilor clienți ani de zile și poate fi una dintre cele mai bune forme de publicitate. O conversație cu astfel de clienți este, de obicei, despre modul în care munca dvs. se va traduce într-o creștere a vânzărilor sau a altor indicatori cheie in afacerie.

Proprietari de spații, hoteluri, restaurante

Concurența intensă în aceste industrii îi obligă pe proprietarii lor să ridice și să depășească în mod constant așteptările oaspeților. Unul dintre elementele care le influențează experiența este caracterul interiorului restaurantului sau hotelului. Oaspeții restaurantelor împărtășesc în mod constant fotografii pe social media despre modul în care își petrec timpul, în compania cui, în ce loc, motiv pentru care există atât de mult potențial de marketing în serviciul de imprimare pe perete, deoarece o imagine valorează mai mult de 1000 de cuvinte. Există o mulțime de oportunități de cooperare, pentru că toată lumea vrea să se arate și să se exprime într-un fel, iar tu îi poți ajuta cu asta.

Cum încep?

Imprimarea pe perete este o idee minunată pentru o companie, deoarece nu necesită cunoștințe speciale, capital enorm sau să vă întoarceți întreaga viață cu susul în jos.

Când am început în această industrie, acum 1,5 ani, nu știam absolut nimic despre imprimarea pe perete. În acest timp, am construit de la zero aceasta ramura a activitatii noastre devenind reprezentanti unici al producatorului. Am făcut toate greșelile posibile. Și astăzi, îi învățăm pe tipografii începători, împărtășind cu ei toată experiența, materialele și sprijinul nostru, cum să intre în această afacere pentru a crea o sursă suplimentară, stabilă și previzibilă de venit în doar câteva luni.

Ce este imprimarea pe perete?

Imprimarea pe perete este un serviciu care vă permite să creați peretele viselor dvs. (indiferent de textura peretelui). Imprimanta de perete aplică cerneală impermeabilă pe suprafața verticală. Lampa UV "urmărește" cerneala aplicată în mod continuu, întărind-o, ceea ce înseamnă că cerneala nu necesită tratamente suplimentare pentru uscarea acesteia și este foarte rezistentă la factori mecanici.

Imprimanta pentru suprafete verticale imprimă pe orice suprafață (beton, lemn, metal, cărămizi, sticlă). Imprimarea pe perete nu are limite în ceea ce privește dimensiunea graficii, astfel încât să puteți transfera orice viziune a clientului dvs. pe perete. Imprimanta poate decora un perete transferând grafica direct pe suprafața peretelui. Multumită senzorilor, imprimanta este capabilă să mențină o distanță constantă între capul de imprimare și perete, Acest lucru permitand tiparirea si pe suprafete neuniforme.

Imprimarea pe perete – avantaje față de pictura tradițională și tapet

Avantajul imprimării pe perete față de vopsire sau tapetare este "curățenia" serviciului. Doar pregătirea peretelui din casa dvs., pentru pictura tradițională poate dura mult timp, mai ales dacă suprafața peretelui nu este netedă. După vopsire, peretele are nevoie de timp și de condițiile potrivite pentru a se usca. Imprimarea realizată de imprimanta de perete este un serviciu mai convenabil pentru client și o schimbare rapidă, deoarece nu trebuie să pregătească peretele, cerneala se usucă imediat, iar imprimanta însăși nu lasă în urmă praf sau altă mizerie. Dacă te plictisești de imaginea tiparita poti foarte usor sa axoperi cu un strat de vopsea ori cu alta imprimare. 

În comert gasiti cele mai populare si folosite modele și culori atunci când cumpărați imagini de fundal, imprimarea pe perete garantează un nivel de personalizare fără precedent, datorită căruia puteți crea cu ușurință peretele visurilor dvs. Cu o imprimantă de perete, puteți imprima o imagine, o fotografie, un grafic, o ofertă pe orice suprafață (fără limitări de lățime).

Pentru cine este afacerea de imprimare pe perete?

Afacerea de imprimare pe perete este pentru tine dacă:

  • Cauți o oportunitate de investiție care să-ți diversifice portofoliul și nu doresti să cumperi, de exemplu, un apartament de închiriat.
  • Cauți o afacere care să-ți ofere posibilitatea de a "intra" într-o industrie tânără, unde nu există încă prea multă concurență.
  • Vrei să ai propria afacere, dar nu vrei să angajezi personal. Inițial nu ai nevoie de angajați, dar în timp, pe măsură ce afacerea ta va crește, va fi nevoie de personal suplimentar pentru a-ți dezvolta afacerea mai repede.
  • Doresti să creezi o sursă de venit suplimentar care-ți va permite să abandonezi locul de muncă cu normă întreagă în scurt timp pentru a te dedica noii afaceri.
  • Cauți o afacere promițătoare în care nu trebuie să investesti mult capital pentru a începe.
  • Ai o companie de construcții și cauți o idee pentru un serviciu nou, distinctiv și cu marjă mare de castig.

Acestea sunt doar unele din motivele pentru care o afacere de imprimare pe perete este o idee grozavă pentru o afacere care sa inceapa cu o singură persoană capabila sa aduca profit in mai putin de 6 luni.

Cât de mult poți câștiga oferind servicii de imprimare pe perete?

Când intri într-o afacere nouă, trebuie să te întrebi: "Cât de mult pot câștiga din imprimarea pe perete"? Va da roade această afacere pentru mine? De investitie initiala am nevoie pentru a-mi începe afacerea?

Desigur, tarifele sunt diferite, deoarece depind de mulți factori, cum ar fi dimensiunea imprimării sau suprafața pe care va fi realizată. În practică, fiind pe această piață de la bun început, am constatat că, preturile pentru o imprimare de medie calitate (text simplu ori imagini cu putine detalii si culori) incep de la 250 ron/mp urcand pana la 450/500 ron/mp pentru imprimarile de mare calitate (imagini viu colorate, imagini pe sticla, cu multe detalii, imagini echivalente 4K)  Dacă intrați pe o piață străină, tarifele sunt și mai mari.

În Romania, puteți câștiga în medie între 2500 și 3500 RON net pentru o zi de lucru la site-ul unui client. Și acestea sunt sumele pe care oamenii care abia intră în această afacere le câștigă de fapt. Care sunt costurile? Practic, singurul cost fix este cel al cernelurilor (aproximativ 5% din prețul pe m2). Achiziționarea echipamentului poate fi finanțată cu subvenții speciale cu dobândă redusă sau cu un împrumut.